مشاور مالیاتی

مشاور مالیاتی

از مشاوره مالیاتی انتظار می‌رود علاوه بر آگاهی از متن صریح قوانین مالیات مستقیم و غیرمستقیم، به آئین‌نامه‌ها، بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها، آرای شورا و تفسیر حقوقی هریک نیز واقف باشد. از نظر مؤسسه دادیس، مشاوره مالیاتی باید با وکلای پایه یک دادگستری به طور پیوسته در تعامل باشد تا با توجه به مبنا و ریشه تبیین قوانینِ نشئت‌گرفته از قانون مدنی، دادرسی و تجارت، بتواند لایحه دفاعیه مالیاتی مدون و جامع تنظیم کند و در صورت نیاز به هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی تقدیم نماید. شایان ذکر است، یک مشاور مالیاتی افزون بر موارد گفته‌شده، باید بر سایر قوانین موضوعه، از جمله قانون بودجه، قانون برنامه پنج‌ساله توسعه ششم که جاری است، قانون رفع موانع تولید و قانون مبارزه با پولشویی و سایر قوانین مربوطه به طور کامل اشراف داشته باشد تا بتواند کارفرما را با توجه به نحوه ارجحیت و اولویت قوانین، به طور کامل هدایت کند.

 

مشاوره مالیاتی آنلاین

با توجه به محدودیت در تردد و با وجود نیاز به مشاوره در اقصی نقاط کشور و کمبود وقت مؤدیان، به منظور صرفه‌جویی در زمان، همچنین با در نظر گرفتن اینکه اسناد و مدارک مثبته، زمان انجام تکالیف و چگونگی ارائه گزارش به سازمان امور مالیاتی، تعیین‌کننده رأی صادره یا برگ تشخیص توسط مسئول رسیدگی‌کننده (ممیز مالیاتی) است، از این رو مؤدیان می‌توانند با ارائه آخرین آراء صادره، به همراه اسناد مدارک مثبته، از مشاوره مالیاتی آنلاین بهره‌مند شوند و در صورت احساس نیاز به طرح مسائل دیگر در حوزه‌های کسب و کار از جلسات مشاوره مالیاتی حضوری نیز منتفع شوند.

مشاوره مالیاتی تلفنی

در شرایط فعلی با توجه به مشغله کارفرمایان محترم و محدودیت‌های ترافیکی بهمراه شیوع بیماری ،باعث شد تا موسسه دادیس خدمات مشاوره مالیاتی تلفنی را بعنوان یک اولویت برای طرح و بررسی مسائل کارفرمایان مد نظر داشته باشد تا در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون تعلل، مسئله و راه‌حل‌های موجود بررسی شود کمااینکه گاها مسئله کارفرما موردی بوده و عدم اطلاع از موضوعی خاص باعث نگرانی ایشان شده است که در این موارد با یک مشاوره تلفنی و ارجاع کارفرما به آخرین بخشنامه‌ی صادره از جانب سازمان امور مالیاتی مسئله حل و فصل می‌شود اکنون شما می‌توانید با شماره‌گیری تلفن همراه 09121966291 بعنوان تلفن پاسخگویی به سوالات مالیاتی از مشاوره مالیاتی تلفنی به طور ویژه برخوردار باشید.

مشاوره مالیاتی رایگان

ارائه خدمات مشاوره مالیاتی رایگان به کارفرمایان در طی این سال‌ها، منجر به ایجاد روابط دوستانه‌ای بین کارفرمایان محترم و مؤسسه داوری دادیس شده و دستاوردها و تجربیات گرانبهایی نیز برای ما به همراه داشته است. امروز نیز برآنیم که با طرح حمایت فعالان اقتصادی، سوالات شما را در قالب مشاوره‌ مالیاتی رایگان در ذیل همین نوشتار به طور جامع پاسخگو باشیم، تا مسئولیت اجتماعی خود را در این فضای نابه‌سامان اقتصادی ایفا نماییم.

ما پاسخگویی به شمارا افتخار خود می‌دانیم

تلفن پاسخگویی به سوالات مالیاتی

در صورتی که نیاز به یک مشاوره مالیاتی در کوتاه‌ترین زمان ممکن را دارید شما می‌توانید با شماره تلفن همراه 09121966291 تماس بگیرید، ما در موسسه مالیاتی دادیس سعی داریم مطلوب‌ترین شرایط ممکن را برای ارائه مشاوره مالیاتی حضوری در بیش از 10 شعبه در تهران و 3 شعبه در کرج برای شما فراهم کنیم.

  • نرخ مشاوره مالیاتی چقدر است ؟

    فارغ از تفاوت نرخ مشاوره مالیاتی به صورت حضوری، آنلاین و تلفنی، محاسبه نرخ مشاوره مالیاتی مبتنی بر زمانی که مشاور در اختیار کارفرما قرار می‌دهد محاسبه می‌گردد که پیشنهاد میکنم این آخرین موضوعی باشد که شما مد نظر قرار می‌دهید، چراکه حل مسئله شما اولویت اول ماست.

  • با توجه به حساسیت مالیات، چطور میتونیم یه یک مشاور مالیاتی اعتماد کنیم؟

    در صورتی که یک مشاور مالیاتی، شما را به رفرنس موضوع مربوطه به همراه آخرین بخشنامه ها، دستورالعمل‌ها، آئین‌نامه‌ها و آرا دیوان‌عدالت‌اداری ارجاع بدهد به این منزله است که مشاوره‌ای که دریافت می‌کنید مبتنی بر آخرین قوانین و مقررات است و در مراجع مالیاتی و قضایی قابل اتکا، استناد و طرح می‌باشد.

  • آیا جلسه مشاوره مالیاتی شامل آموزش مالیاتی نیز می‌شود؟

    به‌طور قطع، ما در جلسه مشاوره مالیاتی، با بررسی مسائل کارفرما و تشریح نحوه برخورد با مسائل به طور خاص، گامی در راستای آموزش کارفرمایان محترم برمی‌داریم و این در حالی است که در دوره‌های 30 ساعته یا 48 ساعته آموزش قانون مالیات مستقیم، صرفاً به آشنایی کلی، بهبود فرایند و نحوه صحیح انجام تکالیف مالیاتی می‌پردازیم و محدودیت زمان، اجازه بررسی نکات کلیدی مبتنی بر حل همه مسائل و جزئیات را به ما نمی‌دهد.

  • آیا در جلسه مشاوره مالیاتی الزامی به ارائه اسناد و مدارک مؤدی وجود دارد؟

    چنانچه مؤدی در جلسه مشاوره مالیاتی به طور کامل به تشریح مسئله بپردازد، نیازی به بررسی اولیه اسناد و مدارک وجود ندارد. اما با توجه به پیچیدگی قوانین و آرای صادره در قانون که منتج به صدور اعلامیه بدهی مالیاتی شده است، بررسی هرچه کامل‌تر پرونده مالیاتی در کنار اظهارات دقیق مؤدی، برای تنظیم لایحه دفاعیه مالیاتی و نحوه برخوردشان با مسئول رسیدگی به پرونده مؤثر است.

  • مشاوره مالیاتی در زمان ارجاع پرونده در هیئت‌های حل اختلاف چه منفعتی برای کارفرما دارد؟

    با توجه به اینکه زمان اعتراض در ارجاع یا عدم ارجاع، به قطعی شدن یا رسیدگی مجدد پرونده مؤدی از هیئت حل اختلاف بدوی به هیئت حل اختلاف تجدیدنظر و سایر هیات‌های حل اختلاف تا زمان ارجاع به هیئت وزیر یا دیوان عدالت اداری منجر می‌شود و همچنین برای تنظیم لایحه در هر یک از مراجع حل اختلاف مالیاتی با توجه به هیئت رسیدگی‌کننده، باید لایحه به صورت شکلی یا ماهوی تنظیم گردد یا اینکه تحریر اولین لایحه قبل از ارجاع پرونده به هیئت بدوی باعث می‌شود که شما خودتان نماینده خود را به‌عنوان یکی از اعضای اصلی هیئت (سه نفره) تعیین کنید، تمام این موارد در رسیدگی به پرونده شما اثربخش خواهد بود که در صورت عدم تنظیم صحیح لایحه، این انتفاع از شما کاملاً سلب می‌گردد. همچنین اینکه در صورت عدم مطلوبیت آرای صادره توسط هیئت‌ها، چطور می‌توان آرای صادره را به طور قانونی ابطال کرد، این مهم به کمک یک مشاوره به موقع و تخصصی شکل می‌گیرد. اما آیا فرایند رسیدگی در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی فقط به این موارد ختم می‌شود؟

  • خدمات مشاوره مالیاتی چه تاثیری بر فرایند رسیدگی مالیاتی ما دارد؟

    عوامل بسیاری ممکن است منجر به رد دفاتر یا عدم پذیرش اظهارنامه عملکرد بشود که طبیعتاً برای مؤدی بار مالیاتی سنگینی تحت عنوان «جریمه» در بر خواهد داشت که گاهی مبلغ جریمه از اصل بدهی مالیات بیشتر است که مؤدیان با دریافت خدمات مشاوره مالیاتی و آگاهی از قوانین یا با مشاوره مالیاتی و آموزش‌های عمومی مالیاتی می‌توانند با تحریر صحیح دفاتر (منطبق با آئین نامه تحریر دفاتر) یا تطابق دفاتر و گزارش معاملات شما با اطلاعات صورت معاملات فصلی ارسالی توسط سایر مؤدیان و مدیریت تراکنش‌های بانکی در تناسب با چرخه عملیاتی یا اطلاع از نحوه و زمان ارسال اظهارنامه عملکرد یا اظهارنامه اجاره املاک یا زمان پرداخت مالیات تکلیفی اجاره املاک، از بخش عمده‌ای از جرائم مالیاتی به دور می‌باشند و یا در مواردی از معافیت‌های نرخ صفر مالیاتی بهره‌مند شوند.

  • آیا مشاوره مالیاتی ملزم به حضور و دفاع از پرونده مطرح در مراجع حل اختلاف مالیاتی است؟

    در پاسخ به این پرسش‌ می‌توان گفت: قرارداد با مشاوره مالیاتی، لزوماً به معنای شرکت در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی نیست و مشاور مالیاتی می‌تواند با تنظیم و تسلیم لایحه دفاعیه مالیاتی به کارفرما و تنظیم جلسه‌ی توجیهی با کارفرما به منظور شفافیت درباره نحوه حضور و برخورد کارفرما با اعضای هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی، پاسخگوی نیاز کارفرما باشد. اما در صورت صلاحدید کارفرما، می‌توان در قرارداد ذکر کرد که مشاور مالیاتی تحت عنوان نماینده قانونی یا وکیل کارفرما موظف به حضور در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی است.

  • آیا استفاده از مشاوره مالیاتی موردی یا استفاده از مشاوره‌های پیوسته و ثابت توصیه می‌شود؟

    باتوجه به پیوستگی و درهم‌تنیدگی رسیدگی مالیاتی مربوط به دوره گذشته با دوره عملکرد جاری و تأثیرپذیری آرای مالیاتی صادره از سنوات گذشته و از طرفی تفسیر زوایای شغلی با در نظر گرفتن اشراف به محیط اقتصادی کارفرما به‌همراه تنوع در معاملات و تصمیم‌گیری‌های کارفرما و تغییرات در قوانین مربوطه، بهتر است که از مشاوره‌های دوره‌ای یا موردی بپرهیزیم. اما روی‌هم‌رفته، بهره‌مندی از مشاوره‌های موردی و موضوعی یا مشاوره‌های مستمر با توجه به حجم و نوع مسائلی که کارفرما با آن روبرو است، تعریف می‌شود که در برخی از موارد مشاوره‌های موردی از نظر اقتصادی مطلوبیت بیشتری برای ما به‌همراه خواهد داشت و یک مشاوره مالیاتی کارآمد این موضوع را برای کارفرما تشریح می‌کند.

  • آیا مشاور مالیاتی می‌تواند مجری خدمات مالی شما باشد یا نظارت به حساب‌های قانونی یا واقعی شما را به‌عهده بگیرد؟

    این موضوع منوط به درخواست کارفرما، ممکن است شامل ارائه خدمات اجرایی با ارائه نیروی متخصص به کارفرما برای ثبت و ضبط و بایگانی حساب‌های قانونی یا واقعی و نظارت بر روند اجرای حساب‌ها توسط یک مشاور مالیاتی ‌باشد که نظارت و کنترل پیوسته می‌تواند از عواقب جبران‌ناپذیر یا هزینه‌های آتی کارفرما جلوگیری کند. در همین راستا، می‌توان به موارد ساده‌ای مثل نگهداری صورت‌حساب‌های باطله فروش یا موارد پیچیده‌ای همچون آگاهی کارفرما از چگونگی عملکرد در نظام جامع مالیاتی اشاره کرد که به منظور کشف تقلب و اطلاع از فرایند اقتصادی مؤدیان طراحی شده است. من به عنوان یک مشاور مالیاتی، توصیه می‌کنم که با آموزش و نظارت متخصصین بر عملکرد پرسنل معتمد و صاحب صلاحیت خود، گامی سنجیده و روبه موفقیت بردارید.

  • تبصره ماده 100 برای عملکرد سال 1402 چه تغییراتی داشته است؟

    در خصوص تغییرات و مشمولین تبصره ماده 100 برای عملکرد سال 1402 ، طی بخشنامه‌ای به شماره د/88520/200 به تاریخ 21/12/1402 به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، با این رویکرد که حکم تبصره ماده 100 در سالهای گذشته باعث افزایش مطلوبیت برای اشخاص حقیقی گروه دوم و سوم و باعث فراهم کردن موجبات همکاری بازار با دولت گردیده است، از طرفی نیز این فرآیند باعث شد تا سازمان امور مالیاتی هزینه کمتری برای رسیدگی به پرونده مالیاتی اشخاص حقیقی پرداخت نماید که به طور مستقیم یک صرفه جویی دولتی به شمار می‌رفت، اما این تنها منفعت استفاده از تبصره ماده 100 نبوده است، در نهایت بررسی این موضوع از جهات مختلف اقتصادی باعث تا ریاست محترم سازمان امور مالیاتی سقف بهره‌مندی اشخاص حقیقی گروه دوم و سوم را تا مبلغ 18 میلیارد تومان افزایش بدهد.

    برای کسب اطلاعاتی تکمیلی و دانلود متن قانون فوق به صفحه نحوه ارسال اظهارنامه تبصره ماده 100 مراجعه بفرمائید.

پرسش و دیدگاه خود را درج فرمایید:
  • سلیمانی :

    سلام استاد عزیزم ضمن تبریک سال نو و آرزوی سلامتی
    درآمدی حاصل از فروش در سال ۱۴۰۱ شناسایی و در اظهارنامه ثبت گردیده الان مالیات صادر شده چون این درآمد ضایعات به یک شخص حقیقی بدون هیچ فاکتور و مستندی می‌باشد لطفا راهنمایی بفرمایین چطور میتونم در سامانه و در چه درگاهی این رو بصورت ناشناس ثبت کنم

    • علی مولایی :

      درود بر شما سرکار خانم سلیمانی
      چنانچه همچنان پرونده شما در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی مطرح می‌باشد، مدیریت مجموعه آقای مولایی به طور ویژه پاسخگوی شما هستند.
      پایدار باشید.

  • معصومه صمدی :

    معافیت‌های آموزشی برای مراکز غیر دولتی لغو گردید.یعنی چی؟ ایا مدارس غیر انتفاعی شامل معافیت ماده 134 نمیشوند؟؟؟

    • علی مولایی :

      دورد بر شما سرکار خانم صمدی
      نوروز 1403 بخدمت شما تبریک عرض می‌کنم.
      بله طبق قانون بودجه سال 1402 معافیتهای مالیاتی تمام مؤسسات آموزشی و کمک آموزشی از جمله مؤسسات کنکور دانشگاه‌ها اعم از کنکور سراسری و کنکورهای تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) و انتشارات کمک آموزشی، با رعایت ماده (۱۳۴) قانون مالیاتهای مستقیم و اصلاحات و الحاقات بعدی آن لغو گردیده است.
      اما در خصوص مدارسی که به طور مستقیم زیر نظر آموزش و پرورش فعالیت می‌کنند همچنان این معافیت وجود دارد.
      پایدار باشید.

  • مریم نظم آبادی :

    سلام و عرض ادب
    ممنون بابت درگاهی که ایجاد کردید برای طرح سوال ،
    استاد اگر علاوه بر سامانه مودیان که خرید و فروش در آن درج میشود ، ارزش افزوده رو طبق روال سابق رد کنیم ، این امکان هسد که سازمان دو فروش برای ما درج کند ؟

    • علی مولایی :

      سلام و عرض ادب سرکار خانم نظم آبادی
      ممیز مالیاتی باید مبتنی بر اسناد و مدارک کاغذی به علاوه گزارش ارسال شده در سامانه صورت معاملات فصلی ارسال شده توسط طرف مقابل عملکرد و ارزش افزوده شمارا رسیدگی کند از متوجه تکراری بودن اسناد و مدارک می‌باشد، از این جهت امکان تشخیص مالیات مضاعف در رسیدگی به پرونده شما طبق قوانین سازمان امور مالیاتی کان‌لم‌یکن می‌باشد.

  • فرهاد نیکخواه :

    سلام جناب آقای مولایی

    یه سوال داشتم از خدمتتون
    در مورد این سکه های مرکز مبادله هست که الان حراج گذاشتن...
    اداره مالیات در آینده از این سکه های که تو مرکز مبادلات دارن حراج میکنن، مالیات میگیره؟؟؟
    ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید

    • علی مولایی :

      درود بر شما جناب آقای نیکخواه
      در خصوص مبادلات سکه یا هر گونه دارایی دیگری از جمله منقول یا غیرمنقول که منفعت مالی برای خریداران و فروشندگان داشته باشد، باید توجه داشته باشید که چه نهادی متصدی این تقسیم سود و منفعت است و آیا در خصوص نهاد مزبور قانون مالیاتهای مستقیم معافیت اعمال کرده است یا خیر؟
      با این رویکرد، دولت برای شما تسهیلاتی ایجاد میکند که صاحب منفعت اقتصادی بشوید و در مقابل مابه‌ازای فراهم کردن زیرساخت‌های اقتصادی از شما مالیات اخذ می‌نماید که منافاتی با اخذ مالیات از شما ندارد.
      به طور کلی تمامی دارایی‌ها در زمان خرید شما مشمول مالیات نیست و در زمان فروش مشمول مالیات به دو صورت مالیات مقطوع (همچون معاملات ملکی) و مالیات مبتنی بر سود و زیان شما می‌گردد.
      البته سابق بر این نیز دولت برای خرید سکه معافیت اعلام کرد اما در ادامه خریداران را مبتنی بر زمان فروش یا پرداخت مالیات مشمول ظرائب مالیات با فرمولهای مقطوع کرد.
      چنانچه سوال شما وجوه دیگری دارد، در خدمت شما هستم، پایدار باشید

  • پروانه نورعلیئی :

    سلام ایا روی برگه قطعی می شود اعتراض زد و تعدیل شود برای شخص حقیقی

    • علی مولایی :

      سلام و عرض ادب سرکار خانم نورعلیئی
      در نظر داشته باشید طبق ماده 251 مکرر قانون مالیات‌های مستقیم، در مورد مالیات‌های قطعی شده (شامل مالیات عملکرد و مالیات ارزش افزوده) که در مرجع دیگری قابل طرح نباشد (یا قطعی شده باشد)، به‌ ادعای غیرعادلانه بودن مالیات مستندا به مدارک و دلایل کافی ازطرف مودی شکایت و تقاضای تجدید رسیدگی شود وزیر اموراقتصادی و دارایی می‌تواند پروندة امر را به هیأتی مرکب از سه نفر به انتخاب خود جهت رسیدگی ارجاع نماید.
      رأی هیأت به اکثریت‌ آرا قطعی و لازم‌الاجرا می‌باشد. حکم این ماده نسبت به عملکرد سنوات 1368 تا تاریخ تصویب این اصلاحیه نیز جاری‌خواهد بود.
      در نظر داشته باشید که لایحه دفاعیه شما در هیئت 251 مکرر صرفا ماهوی بوده و الزامی شکایت نسبت به نحوه رسیدگی یا نحوه اجرای قانون ندارید، هرچند که اگر شما ایرادات شکلی نیز به موضوع وارد کنید ثمربخش خواهد بود،
      اضافه می‌کنم هیئت فوق به صورت کاملا غیرحضوری بوده و از طریق وب سایت dad.mefa.ir قابل طرح می‌باشد.
      و چنانچه ظرف یک ماه گذشته برگ تشخیص یا مطالبه شما قطعی شده است و اسنادی مبنی بر ایرادات شکلی بر نحوه رسیدگی دارید شما می‌توانید به هیئت ماده 216 در کارتابل مالیاتی خود نیز مراجعه و لایحه دفاعیه خود را ثبت نمائید
      چنانچه سوال شما جزئیات بیشتری دارد می‌توانید آن را مجددا طرح نمائید.

  • عباس اسلامی :

    درود بر شما

    آیا مراکز آموزش زبان که از آموزش و پرورش مجوز فعالیت دارند معاف از پرداخت مالیات هستند؟

    • علی مولایی :

      درود بر شما جناب آقای عباس اسلامی
      توجه داشته باشید که در قانون بودجه سال 1402 به‌عنوان یک قانون مؤخر که نسبت به سایر قوانین ارجعیت دارد، معافیت‌های آموزشی برای مراکز غیر دولتی لغو گردید.

  • محمدرضا صارمی :

    با سلام و وقت بخیر
    پوزش از اینکه مزاحمتون شدم ، سوالی از خدمتتون داشتم :
    در فرم اظهارنامه مالیاتی که می‌خواهیم برای عملکرد سال ۱۴۰۱ پر کنیم آیا جدولی هست که مبالغ پرداخت شده مالیات برای سال ۱۴۰۱ رو در اون وارد کنیم؟
    (ده درصد از کل دریافتی من در سال ۱۴۰۱ بعنوان مالیات علی الحساب کسر و به حساب اداره مالیات واریز شده است)

    • علی مولایی :

      سلام و عرض ادب جناب آقای صارمی
      در فرم تبصره ماده 100 این امکان وجود ندارد
      اما در فرم اظهارنامه مالیاتی شما امکان اظهار، مالیات های پرداخت شده(به انحاء مختلف) را دارید و طبیعتا به این شکل، طبق قانون برای بررسی و صحت سنجی اطلاعات شمابر خلاف استفاده از تبصره ماده 100 مورد رسیدگی قرار خواهید گرفت.
      موفق و بایدار باشید.

  • حسن باقری :

    درود . شرکتی تولیدی داریم که ۶ سال پیش خریداری شده و صاحبان اولیه ایران را ترک کرده اند و قرارداد قابل مراجعه در دسترس نیست ، شرکت در حال حاضر با تادیه دیون بانکی و غیر بانکی توانسته به ثبات مالی برسد ، در یکسال اخیر هر چند وقت یک نفر بعنوان طلبکار و دارنده چک شرکت مربوط به مدیران قبلی با پیگیری حقوقی نسبت به پیگیری حقوقی و نهایتا وصول چک و خسارت های مترتبه اقدام می کند . برای رهایی از طلبکاران واقعی و یا غیر واقعی آیا امکان فروش اموال منقول و غیر منقول (زمین و ماشین آلات) به شخص حقوقی دیگری وجود دارد ؟ برای این موضوع چه تبعات مالیاتی و حقوقی باید در نظر گرفت ؟

    • علی مولایی :

      درود بر شما جناب باقری
      با توجه به اینکه شرکت خریداری شده است، فروش دارایی‌ها تبعات مالیاتی را برای شما بهمراه نخواهد داشت و در رابطه با جزئیات دیون مدیران قبلی نیاز به بررسی بیشتر توسط دپارتمان حقوقی می‌باشد.

آخرین مقالات
up-arrow