مشاور مالیاتی

مشاور مالیاتی

از مشاوره مالیاتی انتظار می‌رود علاوه بر آگاهی از متن صریح قوانین مالیات مستقیم و غیرمستقیم، به آئین‌نامه‌ها، بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها، آرای شورا و تفسیر حقوقی هریک نیز واقف باشد. از نظر مؤسسه دادیس، مشاوره مالیاتی باید با وکلای پایه یک دادگستری به طور پیوسته در تعامل باشد تا با توجه به مبنا و ریشه تبیین قوانینِ نشئت‌گرفته از قانون مدنی، دادرسی و تجارت، بتواند لایحه دفاعیه مالیاتی مدون و جامع تنظیم کند و در صورت نیاز به هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی تقدیم نماید. شایان ذکر است، یک مشاور مالیاتی افزون بر موارد گفته‌شده، باید بر سایر قوانین موضوعه، از جمله قانون بودجه، قانون برنامه پنج‌ساله توسعه ششم که جاری است، قانون رفع موانع تولید و قانون مبارزه با پولشویی و سایر قوانین مربوطه به طور کامل اشراف داشته باشد تا بتواند کارفرما را با توجه به نحوه ارجحیت و اولویت قوانین، به طور کامل هدایت کند.

آیا مشاوره مالیاتی آنلاین همچون مشاوره مالیاتی حضوری ثمربخش است؟

با توجه به محدودیت در تردد و با وجود نیاز به مشاوره در اقصی نقاط کشور و کمبود وقت مؤدیان، به منظور صرفه‌جویی در زمان، همچنین با در نظر گرفتن اینکه اسناد و مدارک مثبته، زمان انجام تکالیف و چگونگی ارائه گزارش به سازمان امور مالیاتی، تعیین‌کننده رأی صادره یا برگ تشخیص توسط مسئول رسیدگی‌کننده (ممیز مالیاتی) است، از این رو مؤدیان می‌توانند با ارائه آخرین آراء صادره، به همراه اسناد مدارک مثبته، از مشاوره مالیاتی آنلاین بهره‌مند شوند و در صورت احساس نیاز به طرح مسائل دیگر در حوزه‌های کسب و کار از جلسات مشاوره مالیاتی حضوری نیز منتفع شوند.

مشاوره مالیاتی تلفنی

در شرایط فعلی با توجه به مشغله کارفرمایان محترم و محدودیت‌های ترافیکی بهمراه شیوع بیماری ،باعث شد تا موسسه دادیس خدمات مشاوره مالیاتی تلفنی را بعنوان یک اولویت برای طرح و بررسی مسائل کارفرمایان مد نظر داشته باشد تا در کوتاه ترین زمان ممکن و بدون تعلل، مسئله و راه‌حل‌های موجود بررسی شود کمااینکه گاها مسئله کارفرما موردی بوده و عدم اطلاع از موضوعی خاص باعث نگرانی ایشان شده است که در این موارد با یک مشاوره تلفنی و ارجاع کارفرما به آخرین بخشنامه‌ی صادره از جانب سازمان امور مالیاتی مسئله حل و فصل می‌شود اکنون شما می‌توانید با شماره‌گیری تلفن همراه 09121966291 بعنوان تلفن پاسخگویی به سوالات مالیاتی از مشاوره مالیاتی تلفنی به طور ویژه برخوردار باشید.

مشاوره مالیاتی در کرج و سایر استان‌ها

موسسه دادیس برای کارفرمایان محترم امکانی را فراهم نموده است تا خدمات تخصصی مشاوره مالیاتی منوط به کلان‌شهر تهران نباشد و با راه‌کاری به ارائه مشاوره مالیاتی در کرج و سایر استان‌ها پرداخته تا همواره تمام مؤدیان و فعالان اقتصادی از خدمات مساوی در آموزش، مشاوره، جذب نیرو و حضور مشاوران در هیات‌های حل اختلاف مالیاتی بهره‎‌مند باشند و مؤدیان محترم با توجه به پیوستگی چرخه اقتصادی در جای‌جای ایران باید از مزایای یکسانی بهره‌مند باشند. شما هم‌اکنون می‌توانید با یک تماس در اسرع وقت از خدمات مالیاتی برخوردار شوید.

مشاوره مالیاتی رایگان

ارائه خدمات مشاوره مالیاتی رایگان به کارفرمایان در طی این سال‌ها، منجر به ایجاد روابط دوستانه‌ای بین کارفرمایان محترم و مؤسسه داوری دادیس شده و دستاوردها و تجربیات گرانبهایی نیز برای ما به همراه داشته است. امروز نیز بر آنیم که با طرح حمایت از کارفرمایان و ارائه مشاوره مالیاتی رایگان به مشاغل آسیب‌دیده و مشاوره‌ی نیم ساعته‌ی رایگان برای این کارفرمایان، افتخار آشنایی با ایشان را بهمراه داشته باشیم، و مسئولیت اجتماعی خود را در این فضای نابه‌سامان اقتصادی ایفا نماییم.

پیشنهاد ما به شما

استفاده از مشاوره مالیاتی در هر مرحله‌ای از کسب و کار به نفع شماست. تأکید می‌کنیم، هرچه زودتر از یک مشاوره تخصصی بهره‌مند شوید، امکان برخورداری از حداکثر منافع مالیاتی برای شما بیشتر خواهد بود. شما با آگاهی از قانون می‌توانید به جای تهدید، از فرصت‌ها و تخفیفات مالیاتی برخوردار باشید.

امروز صرفه‌جویی در زمان و هزینه، هدف پیش‌ِ روی شماست.

سوابق کاری

من علی مولایی، کارشناس حسابداری، مشاوره مالیاتی و مدرس دوره‌های مالیاتی در مجموعه جهاد دانشگاهی دانشگاه تربیت مدرس و از سال 82 به ارائه خدمات مالی و مشاوره مالیاتی به کارفرمایان محترم مشغول هستم. طی این سال‌ها، از طریق همکاری با شرکت‌های خودروسازان، واردکنندگان و صادرکنندگان، پیمانکاران و شرکت‌های خدماتی و صنعتی و ارائه خدمات حسابرسی و تعامل با مؤسسات حسابرسی (معتمد بورس اوراق بهادار) و استفاده از تجربه پیشکسوتان عرصه حسابداری، مالیاتی و حسابرسی، در کنار بهره‌مندی از دانش تیم وکلای پایه یک دادگستری تجربیاتی کسب کرده‌ام که در نظر دارم با این دستاوردها بخشی از مسائل اقتصادی بر ذمه کارفرما را حل و فصل نمایم تا از این رهگذر، سازمان مربوطه به دور از دغدغه و در کمال آرامش، در مسیر توسعه گام بردارد و این فرایند در نهایت به کارآفرینی و بهره‌مندی هر چه بیشتر اقتصادی در جامعه‌ای به نام «سازمان» بینجامد. گفتنی است، در این مهم، انتقال دانش را به عنوان یک وظیفه اجتماعی بر خود فرض می‌دانم.

بخشی از دیگر خدمات مشاوره مالیاتی در مؤسسه داوری دادیس

مشاوره مالیاتی به مدیران عاملی که به تازگی به انتصاب مدیریت درآمده‌اند و آشنا کردن ایشان از پرونده و شرایط مالیاتی و پیامدهای همکاری در سِمَت جدید؛

مشاوره مالیاتی انحلال به شرکت‌ها و نحوه ارائه اظهارنامه انحلال به اشخاص حقوقی؛

مشاوره مالیات بر ارث چه منافعی و چه معافیت هایی به همراه خواهد داشت؛

مشاوره مالیات بر ارزش افزوده؛ مشاوره مالیاتی اصناف؛ مشاوره مالیاتی املاک؛ مشاوره مالیاتی پزشکان؛

مشاوره مالیاتی حقوق تا معافیت های مالیاتی؛

مشاوره مالیاتی و حقوقی و بیمه در خصوص پرسنل تازه استخدام و نحوه انعقاد قرارداد با ایشان؛

تدریس دوره‌های وکیل مالیاتی و مشاوره مالیاتی به پرسنل ارگان‌های خصوصی و عمومی و مدیران عامل؛

مشاوره مالیاتی در زمینه صادرات و واردات و مالیات پرداختی در کشور مبدأ برای واردات؛

مشاوره مالیاتی در خصوص ورود سرمایه توسط شرکا یا سایر نهادهای پولی و مالی و پرداخت هزینه بهره یا سود دریافتی توسط مدیریت و شرکا؛

مشاوره مالیاتی درباره تراکنش‌های بانکی و جرائم مربوطه به اشخاص حقیقی و حقوقی و عواقب تعهد گردش مالی برای افراد غیر؛

مشاوره مالیاتی در خصوص معافیت‌های مالیاتی با نرخ صفر و هزینه‌های قابل قبول مالیاتی.

تلفن پاسخگویی به سوالات مالیاتی شما: 09121966291

  • نرخ مشاوره مالیاتی چقدر است ؟

    فارغ از تفاوت نرخ مشاوره مالیاتی به صورت حضوری، آنلاین و تلفنی، محاسبه نرخ مشاوره مالیاتی مبتنی بر زمانی که مشاور در اختیار کارفرما قرار می‌دهد محاسبه می‌گردد که پیشنهاد میکنم این آخرین موضوعی باشد که شما مد نظر قرار می‌دهید، چراکه حل مسئله شما اولویت اول ماست.

  • با توجه به حساسیت مالیات، چطور میتونیم یه یک مشاور مالیاتی اعتماد کنیم؟

    در صورتی که یک مشاور مالیاتی، شما را به رفرنس موضوع مربوطه به همراه آخرین بخشنامه ها، دستورالعمل‌ها، آئین‌نامه‌ها و آرا دیوان‌عدالت‌اداری ارجاع بدهد به این منزله است که مشاوره‌ای که دریافت می‌کنید مبتنی بر آخرین قوانین و مقررات است و در مراجع مالیاتی و قضایی قابل اتکا، استناد و طرح می‌باشد.

  • آیا جلسه مشاوره مالیاتی شامل آموزش مالیاتی نیز می‌شود؟

    به‌طور قطع، ما در جلسه مشاوره مالیاتی، با بررسی مسائل کارفرما و تشریح نحوه برخورد با مسائل به طور خاص، گامی در راستای آموزش کارفرمایان محترم برمی‌داریم و این در حالی است که در دوره‌های 30 ساعته یا 48 ساعته آموزش قانون مالیات مستقیم، صرفاً به آشنایی کلی، بهبود فرایند و نحوه صحیح انجام تکالیف مالیاتی می‌پردازیم و محدودیت زمان، اجازه بررسی نکات کلیدی مبتنی بر حل همه مسائل و جزئیات را به ما نمی‌دهد.

  • آیا در جلسه مشاوره مالیاتی الزامی به ارائه اسناد و مدارک مؤدی وجود دارد؟

    چنانچه مؤدی در جلسه مشاوره مالیاتی به طور کامل به تشریح مسئله بپردازد، نیازی به بررسی اولیه اسناد و مدارک وجود ندارد. اما با توجه به پیچیدگی قوانین و آرای صادره در قانون که منتج به صدور اعلامیه بدهی مالیاتی شده است، بررسی هرچه کامل‌تر پرونده مالیاتی در کنار اظهارات دقیق مؤدی، برای تنظیم لایحه دفاعیه مالیاتی و نحوه برخوردشان با مسئول رسیدگی به پرونده مؤثر است.

  • مشاوره مالیاتی در زمان ارجاع پرونده در هیئت‌های حل اختلاف چه منفعتی برای کارفرما دارد؟

    با توجه به اینکه زمان اعتراض در ارجاع یا عدم ارجاع، به قطعی شدن یا رسیدگی مجدد پرونده مؤدی از هیئت حل اختلاف بدوی به هیئت حل اختلاف تجدیدنظر و سایر هیات‌های حل اختلاف تا زمان ارجاع به هیئت وزیر یا دیوان عدالت اداری منجر می‌شود و همچنین برای تنظیم لایحه در هر یک از مراجع حل اختلاف مالیاتی با توجه به هیئت رسیدگی‌کننده، باید لایحه به صورت شکلی یا ماهوی تنظیم گردد یا اینکه تحریر اولین لایحه قبل از ارجاع پرونده به هیئت بدوی باعث می‌شود که شما خودتان نماینده خود را به‌عنوان یکی از اعضای اصلی هیئت (سه نفره) تعیین کنید، تمام این موارد در رسیدگی به پرونده شما اثربخش خواهد بود که در صورت عدم تنظیم صحیح لایحه، این انتفاع از شما کاملاً سلب می‌گردد. همچنین اینکه در صورت عدم مطلوبیت آرای صادره توسط هیئت‌ها، چطور می‌توان آرای صادره را به طور قانونی ابطال کرد، این مهم به کمک یک مشاوره به موقع و تخصصی شکل می‌گیرد. اما آیا فرایند رسیدگی در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی فقط به این موارد ختم می‌شود؟

  • خدمات مشاوره مالیاتی چه تاثیری بر فرایند رسیدگی مالیاتی ما دارد؟

    عوامل بسیاری ممکن است منجر به رد دفاتر یا عدم پذیرش اظهارنامه عملکرد بشود که طبیعتاً برای مؤدی بار مالیاتی سنگینی تحت عنوان «جریمه» در بر خواهد داشت که گاهی مبلغ جریمه از اصل بدهی مالیات بیشتر است که مؤدیان با دریافت خدمات مشاوره مالیاتی و آگاهی از قوانین یا با مشاوره مالیاتی و آموزش‌های عمومی مالیاتی می‌توانند با تحریر صحیح دفاتر (منطبق با آئین نامه تحریر دفاتر) یا تطابق دفاتر و گزارش معاملات شما با اطلاعات صورت معاملات فصلی ارسالی توسط سایر مؤدیان و مدیریت تراکنش‌های بانکی در تناسب با چرخه عملیاتی یا اطلاع از نحوه و زمان ارسال اظهارنامه عملکرد یا اظهارنامه اجاره املاک یا زمان پرداخت مالیات تکلیفی اجاره املاک، از بخش عمده‌ای از جرائم مالیاتی به دور می‌باشند و یا در مواردی از معافیت‌های نرخ صفر مالیاتی بهره‌مند شوند.

  • آیا مشاوره مالیاتی ملزم به حضور و دفاع از پرونده مطرح در مراجع حل اختلاف مالیاتی است؟

    در پاسخ به این پرسش‌ می‌توان گفت: قرارداد با مشاوره مالیاتی، لزوماً به معنای شرکت در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی نیست و مشاور مالیاتی می‌تواند با تنظیم و تسلیم لایحه دفاعیه مالیاتی به کارفرما و تنظیم جلسه‌ی توجیهی با کارفرما به منظور شفافیت درباره نحوه حضور و برخورد کارفرما با اعضای هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی، پاسخگوی نیاز کارفرما باشد. اما در صورت صلاحدید کارفرما، می‌توان در قرارداد ذکر کرد که مشاور مالیاتی تحت عنوان نماینده قانونی یا وکیل کارفرما موظف به حضور در هیئت‌های حل اختلاف مالیاتی است.

  • آیا استفاده از مشاوره مالیاتی موردی یا استفاده از مشاوره‌های پیوسته و ثابت توصیه می‌شود؟

    باتوجه به پیوستگی و درهم‌تنیدگی رسیدگی مالیاتی مربوط به دوره گذشته با دوره عملکرد جاری و تأثیرپذیری آرای مالیاتی صادره از سنوات گذشته و از طرفی تفسیر زوایای شغلی با در نظر گرفتن اشراف به محیط اقتصادی کارفرما به‌همراه تنوع در معاملات و تصمیم‌گیری‌های کارفرما و تغییرات در قوانین مربوطه، بهتر است که از مشاوره‌های دوره‌ای یا موردی بپرهیزیم. اما روی‌هم‌رفته، بهره‌مندی از مشاوره‌های موردی و موضوعی یا مشاوره‌های مستمر با توجه به حجم و نوع مسائلی که کارفرما با آن روبرو است، تعریف می‌شود که در برخی از موارد مشاوره‌های موردی از نظر اقتصادی مطلوبیت بیشتری برای ما به‌همراه خواهد داشت و یک مشاوره مالیاتی کارآمد این موضوع را برای کارفرما تشریح می‌کند.

  • آیا مشاور مالیاتی می‌تواند مجری خدمات مالی شما باشد یا نظارت به حساب‌های قانونی یا واقعی شما را به‌عهده بگیرد؟

    این موضوع منوط به درخواست کارفرما، ممکن است شامل ارائه خدمات اجرایی با ارائه نیروی متخصص به کارفرما برای ثبت و ضبط و بایگانی حساب‌های قانونی یا واقعی و نظارت بر روند اجرای حساب‌ها توسط یک مشاور مالیاتی ‌باشد که نظارت و کنترل پیوسته می‌تواند از عواقب جبران‌ناپذیر یا هزینه‌های آتی کارفرما جلوگیری کند. در همین راستا، می‌توان به موارد ساده‌ای مثل نگهداری صورت‌حساب‌های باطله فروش یا موارد پیچیده‌ای همچون آگاهی کارفرما از چگونگی عملکرد در نظام جامع مالیاتی اشاره کرد که به منظور کشف تقلب و اطلاع از فرایند اقتصادی مؤدیان طراحی شده است. من به عنوان یک مشاور مالیاتی، توصیه می‌کنم که با آموزش و نظارت متخصصین بر عملکرد پرسنل معتمد و صاحب صلاحیت خود، گامی سنجیده و روبه موفقیت بردارید.

دیدگاهتان را با ما به اشتراک بگذارید:
  • عباس اسلامی :

    درود بر شما آیا مراکز آموزش زبان که از آموزش و پرورش مجوز فعالیت دارند معاف از پرداخت مالیات هستند؟

    • علی مولایی :

      درود بر شما جناب آقای عباس اسلامی توجه داشته باشید که در قانون بودجه سال 1402 به‌عنوان یک قانون مؤخر که نسبت به سایر قوانین ارجعیت دارد، معافیت‌های آموزشی برای مراکز غیر دولتی لغو گردید.

  • محمدرضا صارمی :

    با سلام و وقت بخیر پوزش از اینکه مزاحمتون شدم ، سوالی از خدمتتون داشتم : در فرم اظهارنامه مالیاتی که می‌خواهیم برای عملکرد سال ۱۴۰۱ پر کنیم آیا جدولی هست که مبالغ پرداخت شده مالیات برای سال ۱۴۰۱ رو در اون وارد کنیم؟ (ده درصد از کل دریافتی من در سال ۱۴۰۱ بعنوان مالیات علی الحساب کسر و به حساب اداره مالیات واریز شده است)

    • علی مولایی :

      سلام و عرض ادب جناب آقای صارمی در فرم تبصره ماده 100 این امکان وجود ندارد اما در فرم اظهارنامه مالیاتی شما امکان اظهار، مالیات های پرداخت شده(به انحاء مختلف) را دارید و طبیعتا به این شکل، طبق قانون برای بررسی و صحت سنجی اطلاعات شمابر خلاف استفاده از تبصره ماده 100 مورد رسیدگی قرار خواهید گرفت. موفق و بایدار باشید.

  • حسن باقری :

    درود . شرکتی تولیدی داریم که ۶ سال پیش خریداری شده و صاحبان اولیه ایران را ترک کرده اند و قرارداد قابل مراجعه در دسترس نیست ، شرکت در حال حاضر با تادیه دیون بانکی و غیر بانکی توانسته به ثبات مالی برسد ، در یکسال اخیر هر چند وقت یک نفر بعنوان طلبکار و دارنده چک شرکت مربوط به مدیران قبلی با پیگیری حقوقی نسبت به پیگیری حقوقی و نهایتا وصول چک و خسارت های مترتبه اقدام می کند . برای رهایی از طلبکاران واقعی و یا غیر واقعی آیا امکان فروش اموال منقول و غیر منقول (زمین و ماشین آلات) به شخص حقوقی دیگری وجود دارد ؟ برای این موضوع چه تبعات مالیاتی و حقوقی باید در نظر گرفت ؟

    • علی مولایی :

      درود بر شما جناب باقری با توجه به اینکه شرکت خریداری شده است، فروش دارایی‌ها تبعات مالیاتی را برای شما بهمراه نخواهد داشت و در رابطه با جزئیات دیون مدیران قبلی نیاز به بررسی بیشتر توسط دپارتمان حقوقی می‌باشد.

  • مجید صالحی :

    برای خدمات شایان مدیریت موسسه دادیس سپاسگزارم

  • محمد :

    سلام برای بخشودگی جرائم صورت معاملات فصلی چه کاری باید انجام بدیم ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

    • علی مولایی :

      با سلام بخدمت شما برای بخشودگی جرائم صورت معاملات فصلی یا جرائم ماده 169 مکرر نیاز به تسویه بدهی مالیاتی، درج اطلاعاتی که در سامانه صورت معاملات فصلی ثبت نشده اند و سپس درخواست کتبی بخشودگی جرائم صورت معاملات فصلی به مسئول مربوطه اداره مالیات می باشد در صورتی که نیاز به توضیحات بیشتر با شماره 09121966291 در خدمت شما هستیم.

  • قيام موسي پور :

    سلام در رابطه با تنظيم لايحه براي هيات بدوي چطور ميتونم با شما در تعامل باشم ؟ با تشكر

    • علی مولایی :

      با سلام و عرض ادب مهمترین مرحله برای حصول نتیجه در هیات های حل اختلاف، تنظیم لایحه دفاعیه ،برای تقدیم به هیات حل اختلاف بدوی می باشد، که جهت مشاوره در این رابطه، میتوانید با شماره 09121966291 در تماس باشید با تشکر از حسن اعتماد شما

  • محمدی :

    چطور میتونیم به صورت آنلاین از شما مشاوره بگیریم؟

    • علی مولایی :

      با سلام شما می تونید با شماره 09121966291 تماس بگیرید و از خدمات مشاوره مالیاتی تلفنی بهره مند شوید

آخرین مقالات
up-arrow